Ønsker du at leje en container i Varde, Esbjerg eller Tarm?

Så kan vi hos PLR Transport hjælpe dig med det. Vi tilbyder containerudlejning til ethvert behov og kan hjælpe uanset om du har brug for at leje en container i en kort eller en længere periode. 

Som vognmand har vi også mulighed for at hjælpe med andre transportopgaver. Det kunne eksempel være opgaver med bortkørsel af affald i container eller levering af byggematerialer med kran eller noget helt tredje. 

Kontakt os 

Lej en container til opbevaring eller affald

Vi tilbyder containerudlejning uanset om du skal bruge det til opbevaring eller affald. Her er leje af en container en god løsning. Hos os kan du leje en container både for en kort og en længere periode alt efter dit behov.

Containerudlejning kunne eksempelvis bruges til bortskaffelse af affald eller haveaffald i forbindelse med byggeri, renovering eller havearbejde. En container kan også være nyttig til opbevaring af møbler under renovering eller udbedringer af skader på et hus. 

Containerudlejning når du har brug for det

Vi tilbyder containerudlejning tilpasset dit behov og derfor kan det både være på dagsbasis, månedsbasis eller hvor længe du har brug for det. Vi har også mulighed for at vejlede dig i valget af container, hvis du har behov for det.

Vi har containere i flere størrelser fra 9m3 og op til 45 m3. Derudover har vi også både åbne og lukkede containere samt med og uden ventilation. Derfor kan du hos os nemt finde en container som passer til dit behov. 

Kontakt os for priser på containerudlejning

Har du spørgsmål til vores containerudlejning eller ønsker du at vide med om vores priser? Så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi står altid klar med professionel rådgivning og giver dig gerne et uforpligtende tilbud. 

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 75 25 16 76. Du er også velkommen til at sende din besked i en mail til post@plr-transport.dk eller via vores kontaktformular. Vi besvarer altid henvendelser hurtigst muligt.

1