Mangler du en vognmand til at klare en opgave med krankørsel? Så lad PLR Transport stå for opgaven. Vi har stor erfaring med forskellige typer af krankørsel og vi kan helt sikkert også hjælpe dig. 

Udover krankørsel så har vi også mulighed for at hjælpe med containerudlejning og andre transportopgaver. Vi klarer transportopgaver efter dine ønsker og behov, og der er ikke den opgave med krankørsel som vi ikke kan klare. 

Kontakt os

Krankørsel til forskellige projekter

Krankørsel kan være løsningen på opgaver, hvor der kræves tunge løft og transport af store genstande. Her kan vi hjælpe med krankørsel omkring Varde, Esbjerg og Tarm, hvis du står over for et stort projekt, hvor en kran vil gøre opgaven lettere. 

Vores kran kan løfte op til 24 tons og rækker hele 14,5 meter, hvilket betyder, at selv den sværeste opgave med meget tunge løft kan gøres ganske overskuelig. Med den størrelse kran vi har, kan vi derfor klare mange forskellige typer af opgaver med krankørsel. 

Med krankørsel bliver det svære nemt for dig

Vi tilbyder krankørsel til både private og erhverv indenfor opgaver og projekter med eksempelvis nybyggeri, renovering og anlæg af have. Det er ved denne type af opgaver, hvor det kan være hensigtsmæssigt at benytte sig af krankørsel. 

Opgaver som bliver lettere at gennemføre med krankørsel, kunne være opgavetyper som afhentning af haveaffald som grene og ukrudt. Det kan også være til levering af havematerialer eller større byggematerialer. 

Hør mere om vores priser på krankørsel

Har du brug for krankørsel til dit næste projekt eller ønsker du at høre mere om vores priser på krankørsel, så er du velkommen til at tage kontakt til os. Vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 75 25 16 76. Du har også mulighed for at sende din besked på mail til post@plr-transport.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi står klar til at gøre den svære opgave nemmere for dig.