Professionel vognmandskørsel i hele Europa

Hos PLR-Transport er vi eksperter i kørsel. Vores vognmand har eksisteret i 17 år, og på denne måde har vi opbygget stor erfaring, så vi med rette kan kalde os specialister på adskillige områder. Vi udfører opgaver med bl.a. fragt, krankørselcontainerudlejning og slamsugning. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os, og der er ingen krog af Europa, som ligger for langt væk, når vi først sætter gang i motoren. 

Et vognmandsfirma der aldrig står stille

Hos os står vi aldrig stille, da vi har fokus på at holde os selv i konstant udvikling på vores fagområder. Vi er ti ansatte i firmaet, og vi sørger for, at alle medarbejdere altid er under løbende uddannelse, så vi er "med forrest i feltet" og dermed er i stand til at tilbyde de nyeste og smarteste løsninger på vores kunders opgaver.

Når du bestiller en opgave hos os, så kommer vi til den aftalte tid, og vi kan garantere, at arbejdet altid bliver udført som aftalt.

Ønsker du at vide mere om, hvad vi kan tilbyde, så klik dig ind på siderne i menuen for at se nærmere, eller ring til os på 75 25 16 76 for at få professionel rådgivning.